Ciorba de pui


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • 10 ciocanele de pui
  • doi morcovi
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • telina
  • 4 cepe
  • 6 cartofi
  • doua rosii
  • sare
  • ulei
  • taietei cu ou
  • zeama de la varza murat
  • leustean
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Dupa ce curatati copanele de pielite, le spalati bine si le puneti la fiert. Tocati legumele si le caliti in ulei. Din cand in cand luati spuma care se formeaza.
Dupa ce legumele s-au calit, le adaugati in oala cu carne impreuna cu cartofii taiati cubulete si le lasati la fiert. Dati rosiile prin razatoare si le adaugati in ciorbita. Pentru a acri ciorba folositi zeama de varza murata.
Inainte de a adauga zeama de varza, fierbeti ciorba pana da in clocot. Inainte cu 10 minute de a stinge focul adaugati taieteii, potriviti de sare si adaugati leusteanul.

Lasă un răspuns