Ciorba ruseasca cu smantana


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
3 L apa,
1 l bors,
1 kg carne de vaca (sau de porc),
1 ceapa,
1 morcov,
1 patrunjel,
1/2 telina,
1 mana fasole verde sau galbena,
1/4 varza,
2 cartofi,
2 rosii,
1 sfecla mica,
1 galbenus,
2 linguri smantana,
verdeata (marar, patrunjel, leustean),
sare.
Mod de preparare:
Tai carnea in bucati potrivite si le pui la fiert intr-o oala cu apa. Cand incepe sa fiarba, iei spuma de 2-3 ori. Adaugi sare, apoi tot zarzavatul, taiat marunt, fasolea taiata bucati, sfecla taiata ca fideaua si, mai tarziu, varza tocata, cartofii, rosiile, sau o lingura de bulion de rosii. Lasi sa fiarba cat trebuie, apoi adaugi borsul fiert separat, verdeata si putina sare. Bati bine galbenusurile cu smantana si torni incet amestecul peste ciorba. Daca doresti ca ciorba sa fie mai acra, adaugi sare de lamaie dizolvata separat in apa.

Lasă un răspuns