Ciorba taraneasca de cocos


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 cocos de tara,
2 cepe mari,
2 morcovi potriviti ca marime,
1 cana de bulion,
2 rotocoale de fidea,
2 oua,
200 g gris pentru galuste,
frunze de la 1 telina,
1 ardei gras rosu, verde sau galben,
2 linguri Delikat Legume,
Delikat Bors Magic dupa gust.
Mod de preparare:
Cureti cocosul, il speli, il portionezi si il pui intr-o oala de 8 Litri cu apa, cat sa acopere 3/4 din oala. Adaugi si 2 linguri de Delikat Legume. Dupa ce a fiert timp de o ora, toci ceapa si morcovul, apoi si ardeiul gras si le adaugi in oala. Pui si bulionul. Cand este totul fiert, pui fideaua. Bati bine ouale cu o furculita si le amesteci cu grisul. Cu o lingura pui galustile in ciorba. Toci telina marunt si, totodata, adaugi si Delikat Bors Magic dupa gust.
Dupa ce ai pus galustile in ciorba, mai lasi ciorba pe foc cel mult un sfert de ora.

Lasă un răspuns