Ciuperci cu carne de pui la caserola


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
1 lingura ulei de masline,
1 ceapa, tocata,
250 g sau 4 pulpe de pui dezosate, fara piele,
1 catel de usturoi, tocat marunt,
500 g ceasca,
1 lingura faina,
1 lingura rozmarin proaspat, tocat, sau un sfert de lingurita uscat,
300 ml supa de pui,
sare si piper negru proaspat, macinat.
Mod de preparare:
Incalziti uleiul intr-o tigaie, adaugati ceapa si prajiti timp de 5 minute, amestecand pana cand se inmoaie. Amestecati in carnea de pui si usturoi si prajiti timp de 5 minute, amestecand pana cand puiul este usor rumenit.
Amestecati ardeii si ciupercile intregi si prajiti timp de 3 minute, amestecand apoi se amesteca in faina. Adaugati rozmarin la continut si fierbeti.
Transferati caserola intr-un vas, acoperiti si o dati la cuptorul preincalzit la 180 ° C timp de 45 de minute pana cand puiul este fraged. Serviti cu orez sau piure de cartofi.

Lasă un răspuns