Ciuperci la gratar


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
cateva ciuperci mari,
30 g margarina,
o lingurita faina,
patrunjel,
zeama de o lamaie,
cimbru sau alte condimente.
Mod de preparare:
Curatati ciupercile si le puneti in putina apa cu suc de lamaie ca sa se mentina albe.
Taiati palariile ciupercilor si le frigeti pe gratarul incins 5-10 minute.
Separat, taiati cozile ciupercilor marunt.
Preparati un sos din margarina topita, faina si cateva linguri de apa.
Fierbeti putin sosul sa se ingroase, apoi adaugati cozile de ciuperci tocate si lasati la fiert, la foc mic, amestecand din cand in cand.
Cand a fiert sosul, adaugati in el cimbru dupa gust si verdeata tocata.
Asezati pe o farfurie. Palariile ciupercilor de pe gratar le umpleti cu sosul de ciuperci si le presarati cu verdeata tocata deasupra.

Lasă un răspuns