Ciuperci cu marar si patrunjel la cuptor


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
13 ciuperci mari,
cateva fire de patrunjel,
cateva fire de marar,
1 catel de usturoi,
1/4 lingurita de sare,
1/2 linguriţa de boia,
1/2 lingurita de piper si putin ulei.
Mod de preparare:
Am spalat ciupercile si apoi le-am zvantat cu servetele de hartie. Le-am scos tulpinile. Am asezat 10 ciuperci in tava cu faţa in jos si am dat la cuptor, la 220 grade Celsius pentru aproximativ 10 minute. Am scurs sucul lasat in tava de ciuperci si le-am intos cu fata in sus. Am tocat marunt tulpinile plus cele 3 ciuperci si am amestecat cu verdeturile tocate, usturoiul pisat si condimentele. Am umplut palarioarele ciupercilor din tava cu amestecul de mai sus. Am stropit cu putin ulei. Am dat la cuptor la 220 grade Celsius pentru aproximativ 15-20 de minute. Am servit cu mujdei de usturoi si paine prajita. Sunt o bunatate.

Lasă un răspuns