Ciuperci umplute cu legume


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
24 ciuperci mari sau 12 ciuperci foarte mari, fara picioruse,
2 linguri ulei,
1 ceapa, tocata fin,
3 catei de usturoi, tocati marunt,
1 morcov, tocat fin,
1 ardei gras rosu, tocat fin,
1/2 cana supa de pasare, degresata,
1/2 lingurita oregano uscat,
3 linguri branza parmezan rasa,
2 linguri patrunjel tocat.
Mod de preparare:
1.Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-o oala cu apa clocotita se oparesc ciupercile timp de 2 minute. Se pun la scurs pe servetele de hartie.
2.Intr-o tigaie mare se incinge uleiul la foc potrivit. Se calesc usturoiul si ceapa timp de 5 minute. Se adauga morcovul si ardeiul si se calesc 4 minute. Se adauga supa si oregano, se fierb timp de 4 minute, pana se moaie legumele. Se ia tigaia de pe foc; se adauga parmezanul si patrunjelul.
3.Cu o lingura, se umple fiecare ciuperca cu amestecul preparat, apoi se asaza pe o tava de cuptor.
4.Se coc ciupercile umplute timp de 10 minute sau pana cand s-au infierbantat bine.

Lasă un răspuns