Ciuperci


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 kg ciuperci,
1 piept de pui,
2 cepe,
1 ardei gras rosu,
1 ardei gras galben,
3-4 linguri faina,
1 cutie mica smantana,
1 capatana usturoi,
marar sau patrunjel verde.
Mod de preparare:
Ciupercile, curatate de coaja, le oparesti putin pentru a nu se innegri mancarea. Ceapa o calesti in ulei, cu pieptul de pui taiat bucatele potrivite. Pui si ardei taiati cubulete si ciupercile feliate. Adaugi putina apa peste ele, pentru a le inabusi. Cand s-a dus toata apa, pui cele 4 linguri de faina si amesteci bine pentru a se incorpora si nu a se lipi. Adaugi repede 1-2 cani cu apa, sare dupa gust si lasi sa fiarba. Separat, amesteci smantana cu usturoiul pisat si cu patrunjelul (sau mararul) tocat. Acest amestec il adaugi peste mancare si o mai lasi sa dea un clocot. La sfarsit presari piper.

Lasă un răspuns