Cod cu cartofi, rosii si ruccola


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • 450 g cartofi rosii, in coaja, taiati felii,
  • o ceapa, tocata fin,
  • o lingura ulei de masline,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 4 rosii prunisoara, fara seminte, tocate bucati mari,
  • 3 catei de usturoi, tocati marunt,
  • 1/2 lingurita oregano uscat, faramitat,
  • 1 1/2 cani frunze de ruccola,
  • 450 g fileuri de cod sau alt peste alb, taiate bucati.
  • Mod de preparare reteta:
  • Se incinge cuptorul la 175 grade C. Intr-o tava cu dimensiunile de 30x20x3 cm se pun cartofii, ceapa, uleiul si 1/4 lingurita de sare.
  • Se coc 20 de minute, amestecand o data.
_ads

Mod de preparare:

Se adauga rosiile, usturoiul si oregano. Se presara frunzele de ruccola. Deasupra se pun bucatelele de cod. Se sareaza cu restul de 1/4 lingurita de sare. Tava se acopera cu folie de aluminiu.
Se coace timp de 15-18 minute, pana cand pestele este gata. Se imparte compozitia pe farfurii. Fiecare portie se stropeste din belsug cu sos din tava.

Lasă un răspuns