Cookie-uri cu fulgi de ciocolata


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • 114 g unt, la temperatura camerei
  • 1 ceasca zahar brun
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1 ou
  • 1 cana faina
  • 1 cana de ciocolata, chips-uri sau bucati de ciocolata
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 176 grade C. Asezati hartie de copt in tava. Amestecati impreuna untul, zaharul brun, sarea si extractul de vanilie pana obtineti o textura albicioasa. Adaugati oul, continuati sa amestecati, iar in cele din urma adaugati si faina. Lasati aluatul sa se racesca apoi adaugati fulgi de ciocolata.
Formati cookie-uri de marimea unui nasture, le asezati in tava si dati la cuptor. Lasati la copt circa 15 minute, pana incep sa prinda o culoare maronie.

Lasă un răspuns