Copane cu ciuperci si smantana


Ingrediente
  • Ingrediente pentru 4-5 portii:
  • 8 copane de pui,
  • 800 g ciuperci,
  • o ceapa,
  • 800 ml smantana,
  • 5-6 linguri ulei,
  • sare, piper.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Am fiert copanele cca 20-30 minute. Dupa ce le-am fiert, le-am prajit in cinci linguri de ulei, la foc mic, pana s-au rumenit. Separat am calit ceapa intr-o lingura de ulei. Am spalat, curatat si taiat ciupercile in felii.
Am adaugat ciupercile peste ceapa calita si le-am gatit timp de 15-20 min, in sucul propriu, pana cand s-au rumenit.
Peste ciupercile gatite, am adaugat smantana si am amestecat pentru o jumatate de minut. Am adaugat copanele prajite si scurse de ulei.
Am mai gatit cca un minut si am condimentat, dupa gust. Se servesc cu mamaliguta calda.

Lasă un răspuns