Corabioare de ardei cu ton si porumb


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
8 ardei capia rosii,
2 conserve de ton maruntit in suc propriu,
1 cutie (200 g) boabe de porumb dulce,
50 g seminte de susan,
2 linguri ulei de masline,
1 lamaie,
sare, piper,
1 legatura de marar sau patrunjel,
cateva frunze de salata verde pentru decor.
Mod de preparare:
1. Scurgi bine tonul si porumbul din conserve. Cureti si speli ardeii capia. Tai un ardei in cubulete, iar pe ceilalti ii tai in jumatati, pe lungime si le indepartezi nervurile.
2. Amesteci intr-un castron tonul, porumbul, cubuletele de ardei, uleiul, zeama de lamaie proaspat stoarsa si semintele de susan.
Condimentezi si sarezi amestecul dupa gust.
3. Umpli jumatatile de ardei cu amestecul pregatit si asezi corabioarele pe un platou, pe frunze de salata verde. Ornezi cu frunzulite de marar verde.

Lasă un răspuns