Cordon bleu


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
file piept de pui,
cascaval,
jambon (de curcan sau de pui),
doua oua si 2-3 linguri de lapte,
pesmet,
faina,
ulei.
Mod de preparare:
Am batut bine fileul de pui si l-am presarat cu sare si piper. Am asezat peste pui o felie de jambon, o bucata paralelipipedica de cascaval si am rulat. Daca doriti, puneti inca o felie de jambon peste cascaval (optional). Am prins fiecare rulou de pui cu scobitori, apoi am batut ouale cu laptele, adaugand si doua linguri de faina, sa fie putin mai gros.
Am dat rulourile prin faina, apoi prin amestecul de oua batute si prin pesmet. Le-am pus la prajit in ulei amestecat cu unt topit la foc mediu spre mic, ca sa se patrunda bine. Am intors pe toate partile pana cand s-au rumenit bine.
Serviti cu garnitura de cartofi si sparanghel.

Lasă un răspuns