Cotlet a la ,,Crama veche”


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
500 g cotlet de porc,
250 g pulpa de porc,
100 g mazare din conserva,
100 g morcovi,
piper, verdeata,
750 g cartofi,
30 g unt,
100 ml lapte,
20 g sare,
50 ml ulei.
Mod de preparare:
Transezi cotletul, il bati, il sarezi si il piperezi. Pulpa de porc, impreuna cu verdeata le dai prin masina de tocat, apoi le amesteci cu mazare, morcov fiert taiat in cuburi mici, piper pisat si sare. Cu aceasta compozitie umpli fiecare cotlet, il prinzi cu scobitori si il asezi intr-o tava unsa cu ulei. Dai tava la cuptor, stropind din cand in cand cu zeama de oase. Cand este gata, scoti scobitorile, tai carnea in felii si servesti cotletul cald, asezat pe un strat de piure .

Lasă un răspuns