Cotlet cu fasole verde


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
5 felii de cotlet lung,
500 g fasole verde,
50 g faina,
2 linguri ulei sau 30 g untura,
1 ceapa,
50 g slanina afumata,
2 rosii,
2 ardei grasi,
150 ml smantana, sare, boia.
Mod de preparare:
Bati usor feliile de cotlet, le treci prin faina si le prajesti putin pe ambele parti in ulei sau in untura incinsa.
Scoti feliile de cotlet, iat in uleiul ramas, calesti ceapa taiata fideluta impreuna cu slanina taiata marunt. Presari boia, adaugi pastaile de fasole taiate sferturi (spalate anterior), ardeii felii, sarezi, asezi carnea deasupra, adaugi putina apa si o inabusi la foc potrivit.
Cand incepe sa se inmoaie fasolea, adaugi rosiile taiate felii.
Daca fasolea si carnea s-au inmuiat si a scazut cantitatea de lichid, presari o lingurita cu faina si stingi totul cu smantana.
Daca este necesar, mai adaugi putina apa si mai dai un clccot.
Servesti cotletul impreuna cu fasolea verde.

Lasă un răspuns