Cotlet de miel marinat mediteranean


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
4 cotlete de miel (a cate aproximativ 180 g),
2 fire proaspete de rozmarin (sau 2 lingurite rozmarin uscat),
2 lingurite otet balsamic,
3 linguri ulei de masline,
sare, piper macinat,
2 catei de usturoi.
Mod de preparare:
Speli si zvanti rozmarinul proaspat, apoi toci frunzele marunt si le amesteci bine cu otetul balsamic si uleiul de masline. Cureti si cei doi catei de usturoi, ii pisezi si ii adaugi peste marinata. Indepartezi marginea grasa de la carne, apoi speli carnea si o stergi. Dai carnea pe ambele parti cu sare si piper, apoi pui feliile, unele langa altele, pe un platou. Ungi carnea cu marinata preparata, o acoperi si o dai la frigider pentru o ora, timp in care o intorci o singura data. Presezi usor feliile de carne cu un servet absorbant, apoi le prajesti intr-o tigaie pe fiecare parte. Servesti cotletele cu o garnitura preparata din orez, ardei si dovlecei.

Lasă un răspuns