Covrigi cu branza si verdeturi aromate


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
100 g branza partial degresata,
2 fire de ceapa verde, tocate fin,
1/2 cana patrunjel, tocat fin,
2 linguri marar proaspat, tocat,
1 lingura tarhon proaspat, tocat,
4 covrigi, sare si piper dupa gust,
1/2 castravete, taiat felii subtiri,
3 rosii, taiate rondele, 1 ceapa, taiata rondele.
Mod de preparare:
1. Intr-un castron se amesteca branza cu ceapa verde, patrunjelul, mararul si tarhonul. Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena.
2. Se taie covrigii median. Se intinde compozitia pe covrig. Se asaza feliile de castravete, rosie si ceapa peste branza si se acopera cu cealalta jumatate de covrig. Se serveste imediat.

Lasă un răspuns