Cozonac din legume


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
500 g cartofi,
200 g morcovi,
200 g mazare,
200 g fasole verde,
500 g spanac,
100 g margarina,
100 g faina,
400 ml lapte de soia,
200 g cascaval de soia,
sare, piper.
Mod de preparare:
Fierbi in apa cu sare legumele (fara spanac), le scurgi si le pasezi. Separat, oparesti si spanacul in apa cu sare. Il scurgi si il lasi la rece. Prepari un sos alb din margarina, faina si lapte de soia, iar cand se racoreste, adaugi cascavalul ras si piperul.
Incet, adaugi pe rand legumele, apoi spanacul, amestecand incet si bine. Potrivesti gustul de sare si de piper.
Ungi si tapetezi cu faina o forma de cozonac, apoi pui compozitia si o dai la cuptor pentru 25-30 de minute, dupa ce ai presarat-o cu cascaval ras si cu patrunjel verde.
Este un cozonac bogat in vitamine, usor, potrivit pentru o zi calda de vara.

Lasă un răspuns