Crap la cuptor cu sos alb


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
un crap,
1 lingura ulei masline,
2-3 catei usturoi,
1-2 rosii,
1-2 ardei gras,
o legatura patrunjel,
1 ardei iute,
sare, piper.
Pentru sos:
2-3 linguri pasta tomate,
1 pahar vin alb,
3-4 catei usturoi,
1 lingura otet,
putin ulei, sare.
Mod de preparare:
Spalati pestele, crestati in doua, condimentati cu sare si piper, stropiti cu ulei de masline. Impanati cu usturoi, adaugati rosiile taiate rondele, ardeiul gras taiat feliute, ardeiul iute, patrunjelul tocat fin si putina apa. Dati la cuptor si cand este pe jumatate facut adaugati urmatorul sos: usturoiul freacat cu putina sare si ulei si se adauga peste pasta de tomate. Mai adaugati vinul si otetul si dati iar la cuptor. Cand este gata rumenit scoateti din cuptor si asezati pe un platou iar sosul il rasturnati intr-o sosiera.

Lasă un răspuns