Crap la cuptor


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1,5 kg crap,
3 linguri ulei,
un pahar vin alb,
3 cepe,
doi catei usturoi,
doua foi dafin,
5 boabe piper,
o lingura bulion de rosii, sare.
Mod de preparare:
Curatati crapul de solzi, il dati cu sare pe afara si pe dinauntru si lasati sa stea cel putin un sfert de ora. Il asezati intr-o cratita lunga si puneti ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea.
Ungeti bine crapul cu ulei, dati la cuptor si lasati cam o ora si jumatate. Ungeti din cand in cand cu sosul din cratita. Daca scade prea mult, inainte de a fi pestele gata, mai puneti putina apa. Inainte de a se servi scoateti usturoiul.

Lasă un răspuns