Crema cremsnit


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrendiente:
doua foi de cremsnit cumparate,
1,5 l lapte,
7 oua,
100 g amidon alimentar sau faina,
250 g zahar,
3 plicuri zahar vaniliat,
25 g gelatina alimentara.
Mod de preparare:
Frecati galbenusurile cu zahar, pana obtineti o crema spumoasa si apoi adaugati amidonul si o cana de lapte. Separat puneti la fiert restul de lapte cu zaharul vaniliat. Adaugati amestecul de oua si zahar si amestecati continuu la foc mic pana ce crema se ingroasa. Adaugati gelatina dizolvata in putina apa rece si amestecati pana se incorporeaza in crema.
Lasati sa se raceasca si apoi adaugati albusurile batute spuma tare.
Puneti castronul la rece in frigider si lasati pana incepe sa se intareasca.
Intr-o tava puneti prima foaie, apoi crema si apoi ultima foaie taiata patrate in prealabil si dati la frigider cateva ore. Pudrati cu zahar.

Lasă un răspuns