Cuscus cu piept de pui la gratar


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • 1 piept pui,
  • 200 g paste cuşcuş,
  • 350 ml supa de pui,
  • 20 g unt,
  • patrunjel verde.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Puneti cubul de unt intr-un vas cu fund dublu. Dupa ce se topeste adauga pastele, amesteca de 2-3 ori apoi pune supa de pui clocotita. Amestecati de cateva ori, acoperiti vasul si dati focul la minim.
Dupa 10 minute de cand a inceput sa fiarba, opriti focul si lasati vasul acoperit pana ce pastele absorb toata supa, amestecand din cand in cand, incet, fara a le terciui.
Intre timp, preparati carnea. Spalati pieptul, stergeti cu un servetel sau un prosop, apoi feliati potrivit pentru a fi prajit pe gratar. Puneti fiecare felie pe gratarul incins si lasati cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Cand este gata, condimentati cu sare si piper, taiati cubuleţe sau fasiuţe, apoi amestecati usor cu cuscus si patrunjel verde taiat.

Lasă un răspuns