Dovleac fiert in lapte – desert


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Am folosit 500 ml lapte ,300 g dovleac curatat de coaja si taiat cubulete.Cantitatile se pot mari dupa necesitate…

Mod de preparare:
Dovleacul fiert in lapte este un desert dietetic grozav .Poate fi folosit si ca tratament pentru detoxifierea organismului…Este minunat daca puteti manca macar o zi pe saptamana numai acest preparat.
Dovleacul se curata de coaja,se taie cubulete si
se fierbe impreuna cu laptele la foc mic pana este fiert dovleacul ( nu trebuie sa se sfarame). Se indulceste cu miere de albine dupa gust , iar la sfarsit se presara scortisoara dupa gust ,se opreste focul si se tine vasul acoperit cu un capac cca 10 min,dupa care se poate servi atat cald si rece.
Mie imi place foarte mult sa-l servesc neindulcit…are o aroma si un gust deosebit…Sper din tot sufletul ca o sa va placa si voua…

Lasă un răspuns