Drob cu carne de pasare si orez


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 pui potrivit de mare,
150 g orez,
3 oua,
30 g margarina,
1 lingura pesmet,
1 varf de cutit de sare, piper,
1 legatura verdeata tocata marunt,
2 cepe potrivite,
1 lingura ulei.
Mod de preparare:
Fierbi carnea in apa cu putina sare, pana se patrunde bine, indepartand spuma de cate ori se formeaza. Speli orezul si il fierbi in apa in care a fiert carnea. Treci carnea fiarta prin masina de tocat cu sita mica. Tai ceapa marunt si o inabusi cu o lingura de ulei si putina supa de carne, lasand-o sa scada bine. Bati 2 oua, le amesteci usor cu carnea tocata, orezul, ceapa inabusita, piperul si verdeata tocata. Torni compozitia intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Bati un ou si il pui deasupra pentru a da aspect drobului. Lasi drobul la cuptor 45 de minute.

Lasă un răspuns