Drob cu carne si oua fierte


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
3 oua fierte,
700-800 gr carne tocata mixta,
200 gr paine uscata inmuiata in lapte si scursa bine,
100 gr parmezan,
2 oua,
2 catei de usturoi pisati,
patrunjel sau marar,
sare, piper.
Mod de preparare:
Am tocat carnea apoi am pus-o intr-un castron mai mare si o condimentat cu sare, am adaugat 2 oua, paine inmuiata in lapte si bine stoarsa, parmezan, usturoi si patrunjel, piper dupa gust. Am amestecam bine in aceasta compozitie, am acoperit cu o folie transparenta si am dat-o la frigider timp de 30 minute. Intre timp am fiert 3 oua timp de 10 minute, si le-am lasat la racit. Am pregatit o tava de cozonac cu folie de cuptor unsa cu putin unt si incalzit cuptorul la 200 ° C. Am asezat pe o folie de aluminiu compozitia de carne tocata, am pus cele 3 oua pe orizontal, unul dupa altul, si am format un salam cu ajutorul foliei, cu grija ca ouale sa fie bine incorporate in carne. I-am dat bine forma unui salam si apoi am scos folia cu grija. Am asezat drobul in tava si am dat la cuptor pentru aproximativ 1 h, la 180 grade Celsius. Dupa ce l-am scos de la cuptor l-am dat la racit pentru cca 2 ore.

Lasă un răspuns