Drob de miel


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
inima,ficatul si plaminii de la miel
o ceapa
1 morcov
1 patrunjel
3-4 oua
o mina de ceapa verde
marar si patrunjel verde o foaie de aluat
sare
piine
piper si ulei

Mod de preparare:

Puneti intr-un vas apa cu putina sare si cind clocoteste adaugati maruntaiele de miel curatate, spalate si lasati-le sa fiarba 5-7 minute. Luati spuma, adaugati morcovul si patrunjelul impreuna cu ceapa intreaga. Cind carnea este fiarta, luati vasul la o parte si treceti-o prin masina de tocat impreuna cu miezul de piine, bine inmuiat si stors.
Combinati carnea tocata cu ceapa verde, cu marar si patrunjel, apoi potriviti de sare, de piper si puneti ouale.
Omogenizati bine amestecul si intr-o cratita unsa cu ulei asezati foaia de aluat. Acoperiti si peretii vasului. Puneti tocatura, acoperiti-o cu foaia de aluat, ungeti cu ulei si dati la cuptor. Cind este gata, rasturnati drobul pe un platou, taiati-l in felii mai late si serviti-l cu salata de primavara.

Lasă un răspuns