Drob de pui cu ciuperci


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
un kg pipote,
1 kg ficatei,
1 kg ciuperci champignon,
2 legaturi ceapa verde,
marar, patrunjel,
8-9 oua,
oua fierte.
Mod de preparare:
Fierbeti pipotele si facatii. Lasati la racit apoi dati la masina de tocat carne. Taiati ceapa potrivit, caliti timp de 10 min in destul de mult ulei, 200-300 ml (carnea de pui nefiind grasa are nevoie de ceva ulei), apoi adauga si ciupercile jumatati si lasa pe foc mic pana scade apa ce o lasa acestea. Lasati la racit, iar dupa dati totul la masina de tocat carne.
Bateti ouale, taiati verdeata marunt si adaugati la compozitie. Condimentati si amestecati bine. Ungeti tava cu unt si pudrati cu pesmet.
Asezati in tava o parte din compozitie, jumatati de ou fiert, iar in cele din urma cealalta parte de compozitie. Deasupra puneti cascaval ras si feliute de ciuperci ca decor. Lasati in cuptor 20-25 min la 170 grade C pana se leaga compozitia.

Lasă un răspuns