Fasolada


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
300 g fasole cu bobul mare,
500 g rosii sau o cutie de rosii in suc,
3-4 ardei,
3 cepe mai mari,
menta,
un praf de scortisoara,
sare, piper, ulei, masline.
Mod de preparare:
Fierbi fasolea in apa cu sare si o dai deoparte. Tai ceapa pestisori, ardeiul si rosiile cuburi. Intr-un vas mai mare, pui putin ulei si calesti in ordine, ceapa, ardeiul si rosiile. Tii sosul pe foc timp de 15 minute pana incepe sa se lege. Adaugi boabele de fasole fierte, inca putin ulei, sare, piper si un praf (doar pentru aroma) de scortisoara.
Acoperi si fierbi timp de 45-50 de minute, la foc mic. Adaugi menta la final. Este o varianta a iahniei de fasole, dar cu mai multe legume, taiate mai mare si o combinatie inedita de arome.

Lasă un răspuns