Ficatei de pui la cuptor


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 kg ficatei pasare,
o ceapa mare,
1 lingura boia dulce de ardei,
1 lingurita vegeta,
sare si piper dupa gust,
9 catei de usturoi,
ulei pentru prajit ceapa si uns tava.
Mod de preparare:
Curatati ficateii si ii spalati, apoi lasati la scurs intr-o strecuratoare. Taiati ceapa solzisori si puneti-o la calit, intr-o tigaie cu ulei.
Dupa ce ficateii s-au scurs si ceapa a fost calita, luati un vas de yena, ungeti cu putin ulei, apoi puneti ficateii, adaugati ceapa calita, condimentati cu vegeta, sare, piper, boia dulce de ardei si amestecati usor pana se omogenizeaza ingredientele.
Puneti vasul la cuptor pentru 15 min, apoi scoateti ficateii ii intoarceti si pe cealalta parte si ii bagati din nou in cuptor pentru inca 15 min.
Intre timp curatati cateii de usturoi, pe care ii tocati foarte marunt sau ii pisati.
Scoateti vasul cu ficatei din cuptor inainte cu 5 minute de a fi gata si adaugati peste ficatei usturoiul pisat. Mai lasati la cuptor inca 5 minute.

Lasă un răspuns