File de crap cu sfecla rosie


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
600 g file de crap,
250 g sfecla rosie coapta,
4 cepe,
150 g salata verde,
3 linguri ulei de masline,
3 linguri otet de vin,
sare, piper.
Mod de preparare:
Clatesti si zvanti bine fileurile de peste, apoi le prajesti in 2 linguri de ulei de masline, cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Sarezi si piperezi, apoi le dai deoparte.
Torni peste uleiul din cratita otetul, pui inauntru ceapa tocata si lasi sa fiarba. Torni amestecul peste fileurile de crap si le lasi la racit. Cureti sfecla si o tai in betigase. Speli frunzele de salata si le tai. Pui pe farfurii cate un file de crap si ceapa calita deasupra, apoi garnisesti cu lamele de sfecla si cu frunze de salata.
Stropesti totul cu putin ulei. Consumi fileurile de peste caldute, cu antreu.
Daca preferi sa mananci pestele cu paine, poti praji cateva felii. Este satios si fara paine, iar sfecla rosie ii va da un gust aparte.

Lasă un răspuns