Flori de dovlecei umplute cu dovlecei pane


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
15 bucati flori de dovlecel,
150 g pate de pui,
100 g faina,
1 dovlecel mai mic,
apa minerala,
sare,
50 ml ulei,
cascaval.
Mod de preparare:
Speli florile de dovlecel, le lasi sa se scurga de apa si rupi pistilul din mijlocul florii. Freci pateul cu branza de vaci, adaugi 1 ou, putin piper, sare si marar tocat marunt (optional). Cu pasta obtinuta, umpli florile de dovlecel, iar varfurile petalelor le indoi.
Din faina, putina sare si ouale ramase faci un aluat de clatite pe care il subtiezi cu apa minerala sau sifon. Dovlecelul crud il tai rondele de grosimea dorita, le sarezi si le lasi in strecuratoare la scurs.
Florile de dovlecel le treci prin aluatul de clatite si le prajesti in uleiul incins. La fel procedezi si cu rondelele de dovlecel. Rondelele de dovlecel pane le pui pe un servetel absorbant, pentru a inlatura surplusul de grasime.
Asezi pe un platou frunze de salata, pui dovlecelul pane pe care razi cascaval sau telemea, iar in mijloc asezi florile de dovlecel.

Lasă un răspuns