Friptura cu cimbru si patatas bravas


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
1 ora si 10 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
1 kg carne porc
cimbru
curry
ulei de masline
sos de soia
sare
piper
boia

Mod de preparare:
Se condimenteaza carnea cu sare, piper, boia, curry si cimbru si se pune intr-o cratita cu doua linguri de ulei de masline. Adaugam o cana cu apa si doua linguri sos de soia.
Acoperim craticioara si lasam sa fiarba carnea.
Cand a scazut apa , punem carnea pe o tava cu hartie de copt unde sunt cartofii pentru patatas bravas ( vezi reteta in retetele mele si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade.
Lasam carnea si cartofii sa se rumeneasca pe toate partile.
Cand sunt gata cartofii si carnea , ii servim pe o farfurie alaturi de sosul salsa( patatas bravas)

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns