Friptura cu usturoi si sos de rosii


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 kg carne de porc,
1 capatana de usturoi,
1 pahar de vin rosu de tara,
1 pahar supa de carne,
ulei de masline,
cimbru, poprika, curry, piper, condiment vegetal,
sus de soia,
pasta de rosii.
Mod de preparare:
Bucata de carne o ,,masezi” bine cu putin ulei, sos de soia si condimente, o crestezi din loc in loc si introduci cate un catel de usturoi. Introduci carnea intr-o punga pentru copt impreuna cu vinul si o lasi la frigider pana a doua zi cand o prepari. Pui carnea in tava impreuna cu sosul format, dai la cuptor impreuna cu supa de carne incalzita si o acoperi cu folie de aluminiu. Dupa 40 de minute, inlaturi folia si adaugi paste de rosii. Lasi pana se rumeneste frumos deasupra si ungi din cand in cand friptura cu sosul din tava.

Lasă un răspuns