Friptura de miel cu iaurt


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1.5kg carne de miel,
1/5 L de iaurt,
150 ml apa,
2 oua,
sare,
piper,
usturoi,
ulei.
Preparare:
Carnea de miel se pune in apa fierbinte (pentru a disparea mirosul specific), o stergeti bine si o frecati cu usturoi, apoi o condimentati. Puneti carnea intr-o tava unsa cu ulei, turnati apa si o dati la cuptor.Din cand in cand intoarceti carnea si o ungeti cu sucul din tava.
Lasati la copt timp de 1 ora.Intr-un bol, amestecati iaurtul cu doua galbenusuri, adaugati apoi albusurile batute spuma tare, putina sare, piper si amestecati incet totul.
Turnati aceasta compozitie peste carnea fripta si o mai lasati la cuptor timp de 10-15 minute, pana se rumeneste.

Pofta buna!

Lasă un răspuns