Friptura de miel glasata


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 1/2 kg de carne macra, 4 linguri de unt netopit, sare, piper, boia de ardei dulce, o ceapa, 1 morcov, 200 g de costita afumata, cimbru, 1 pahar de vin, 1 pahar de supa, o telina mica

Mod de preparare:
Alegeti carne macra spalati-o foarte bine, apoi impanati-o cu fisii de costita, felii de morcovi, de telina. Sarati-o si piperati-o dupa gust. Rulati bucata de c arne astfel pregatita, legati-o strins cu ata din bumbac alb si inainte de a pune friptura in tava cuptorului, pudrati carnea cu boia, cimbru si ungeti-o cu grasime. In tava adaugati supa de carne, sare si citeva boabe de piper. Acoperiti tava si dati focul potrivit de iute. Cind friptura s-a rumenit, intoarceti-o pe toate fetele, apoi odata racita dezlegati-i ata, taiati-o in felii groase.

Lasă un răspuns