Friptura de miel in stil italienesc


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1,5 kg pulpa de miel,
1,5 kg spanac,
300 g cartofi mici,
150 g unt,
1/2 lingurita cimbru,
7 catei de usturoi,
1 legatura de patrunjel verde,
sare, piper, condiment vegetal.
Mod de preparare:
Speli carnea si o pui in tava cu jumatate din cantitatea de unt, usturoiul tocat, cimbru, sare, piper, condiment vegetal si putina apa.
Introduci tava la cuptor si, din cand in cand, stropesti carnea cu sosul din tava, ca sa nu se usuce.
Dupa 45 minute, verifici daca friptura este gata. Fierbi spanacul, il toci si il amesteci cu jumatate din untul ramas, topit. Cartofii fierti, ii tavalesti prin restul de unt topit si prin patrunjelul tocat.
Friptura gata facuta o tai felii sau bucatele si le asezi pe un platou, inconjurate de spanac si de cartofi fierti.

Lasă un răspuns