Friptura de miel invelita


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 kg pulpa de miel, 200 g de slanina afumata, 1 pahar cu vin alb, usturoi, 1/2 lamiie, cimbru, sare, piper boabe, o
ceasca de ulei

Mod de preparare:
Scoateti osul pulpei, desfaceti carnea cu lama unui cutit ascutit si asezati-o intr-un vas de Jena. Frecati carnea cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. In tava adaugati o ceasca de ulei si o ceasca de apa sau de supa. Peste carnea astfel pregatita puneti slanina afumata, taiata in fisii subtiri. Dati tava la cuptor la foc iute. Adaugati in tava boabe de piper, dupa o ora puneti vinul. Cind friptura este frumos rumenita, inchideti focul, lasati-o sa se raceasca, indepartati slanina si taiati-o in felii.

Lasă un răspuns