Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Timp de preparare:
1 ora si 10 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
3 pulpe de pui, 1 conserva ciuperci taiate, 700 g cartofi noi,2 linguri faina, 1 lingura mustar, 3 linguri smintina, sare, piper, ulei, patrunjel verde

Mod de preparare:
Se taie pulpele in doua si se prajesc bine in ulei, dupa ce au fost facute cu sare si piper. Pulpele se pun deoparte cind sunt gata prajite si in grasimea ramasa se pune faina si mustarul. Se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. Se adauga smintina si putina apa , daca sosul e prea gros. Adaugam ciupercile si pulpele prajite si lasam sa dea citeva clocote.
Intr-e timp se curata cartofii si se fierb de 1/2. Se scurg de apa si se calesc in un pic de ulei(unt)
Peste ei se pune patrunjelul verde, cind sunt gata.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns