Fursecuri cu ciocolata


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • 3/4 ceasca de zahar,
  • 2 cani de faina,
  • o lingurita praf de copt,
  • 1/4 lingurita de sare,
  • 150 g unt nesarat, rece, cuburi,
  • un ou,
  • o lingurita extract de vanilie.
  • Pentru baia de ciocolata:
  • 100 g ciocolata cu lapte,
  • 100 g ciocolata neagra.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecati zahar, faina, praf de copt si sare. Frecati cu unt. Adaugati ou si vanilie si amesteca pana la omogenizare. Incalziti cuptorul la 180 grade C.
Daca aluatul este prea moale, mai adaugati faina. Puneti aluat in tava unsa sau tapetata cu hartie de copt, in forma de degete, si dati la cuptor pentru aproximativ 20 minute.
Intre timp preparati glazura de ciocolata.
Topiti cele doua feluri de ciocolata impreuna. Dupa ce fursecurile se racesc, intindeti fiecare fursec in ciocolata topita si puneti pe o hartie pana ce se usuca ciocolata pe ele.

Lasă un răspuns