Fursecuri cu cocos


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
100 g de unt,
1 pastaie de vanilie(maduva),
150 g de zahar pudra,
1 galbenus,
130 g de faina,
25 g de fulgi de cocos,
1 vf. cutit praf de copt,
1 priza sare,
40 ml de lapte,
2 linguri de fulgi de cocos pentru decor(optional).
Mod de preparare:
Amestecati untul moale cu maduva unei pastai de vanilie si zaharul pudra, pana camd devine cremos. Adaugati galbenusul, si omogenizati din nou cu o spatula. Adaugati faina amestecata cu fulgii de cocos, praful de copt si priza de sare si amestecati bine. Adaugati lapte cate putin si amestecati usor cu o spatula pana obtineti un aluat de consistenta unei creme groase/textura ferma. Folositi sacul posh sau pistolul de fursecuri.”Impuscati” fursecurile în forma de steluta direct pe tava tapetata cu hîrtie de copt, apoi am dati tavile la congelator pana se încalzeste cuptorul.
Umeziti tava cu apa înainte de a pune hîrtia de copt, altfel aceasta tinde sa fuga, mai ales daca lucrati cu pistolul de fursecuri. Dati tava în cuptorul preîncalzit la 180°C pentru 10-15 minute, pana au inceput a se rumeni usor.
Dupa ce scoateti tava de la cuptor lasati fursecurile pana la racirea completa in tava.

Lasă un răspuns