Fursecuri de post cu ulei


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
100 g zahar pudra,
200 g faina,
2 lingurite scortisoara,
1 plic zahar vanilat sau extract,
1 varf cutit sare,
100 ml ulei floarea soarelui,
Mod de preparare:
Am cernut faina, sarea si scortisoara, dupa care am amestecat totul cu zaharul si zaharul vanilat.
Am turnat uleiul si am amestecat cu o spatula, apoi i-am dat o forma rotunda si am pus in frigider timp de doua ore, acoperit cu folie alimentara.
Am incins cuptorul la 180° C.
Am intins 1 snur din aluat, si am taiat din jumate in jumate, pana l-am impartit in 16 bucatele egale, carora le-am dat o forma rotunda.
Am asezat bilutele in tava tapetata cu hartie de copt, si am dat la cuptor timp de 10 minute, nu mai mult, ca sa nu se intareasca.
Am lasat tava la racit, apoi am pudrat cu zahar pudra amestecat cu scortisoara.

Lasă un răspuns