Fursecuri cu unt


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
215 g unt nesarat,
100 g zahar extrafin,
1/2 lingura extract de vanilie,
260 g faina,
1/8 lingura sare,
100 g zahar pentru a presara.
Mod de preparare:
Bateti untul intr-un castron, adaugati treptat zaharul extrafin, vanilie, amestecand pana cand obtineti o textura albicioasa.
Adaugati faina si sarea amestecand in continuare pana obtine un aluat bun de framantat.
Rulati aluatul astfel incat sa aiba o grosime de aproximativ 5 mm si dati la frigider pentru 30 de minute.
Taiati rotund cu ajutorul unui pahar cu diametrul de 6 cm si puneti in tava de copt, apoi dati la frigider pentru inca 30 minute inainte de coacere.
Incalziti cuptorul la 180 ° C
Coaceti timp de 15 minute, pana cand marginile prind o culoare maronie.
Scoateti din cuptor si imediat se presarati cu zahar.

Lasă un răspuns