Galuste de gris pentru supa de pui


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
30 minute (complexitate ridicata)

Ingrediente:
2 oua
un pumn de gris ( 5-6 linguri)
2 linguri ulei

Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile le batem bine cu furculita sa se faca spuma.
Se bat bine galbenusurile cu uleiul apoi se amesteca finut cu albusurile.
Intre timp punem intr-o craticioara supa sa fiarba.
Adaugam grisul peste galbenusuri, astfel incit sa se faca o compozitie nu prea tare, totusi mai grosuta.Cind e gata compozitia, trebuie si supa sa fie in clocot si cu o lingura rupem galustele in supa.
Le lasam 8 minute sa fiarba pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta alte 8 minute.
Dupa ce au fiert le lasam in supa destul de multa, sa se odihneasca macar 10 minute, acoperite. Vor creste foarte mult…

Tot secretul galustelor bine reusite , este uleiul pus in ele si timpul in care ele sunt lasate sa se odihneasca, dupa ce au fost facute …

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns