Gulas de porc


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
500 g carne porc,
4 buc. ceapa,
500 g untura,
o lingurita boia,
3 buc. rosii,
1 catel usturoi,
chimen, morcov, patrunjel,
sare, piper,
1 kg cartofi,
100 gr smantana,
zahar,
1 l apa.
Mod de preparare:
Topiti untura intr-un vas mare, puneti carnea taiata in bucatele si lasati sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara crusta, scoateti bucatelele de carne si le tineti la cald. In untura ramasa puneti ceapa taiata pestisori. Dupa ce s-a aurit adaugati usturoiul, morcovul (dat prin razatoarea mare), rosiile taiate in felii si bucatile de carne. Adaugati boiaua, chimenul, sarea, piperul, zaharul si turnati apa sa acopere mancarea. Lasati cratita la foc mic sa clocoteasca incet. Cand carnea este aproape fiarta mai turnati o cana cu apa calda si adaugati cartofii taiati in sferturi.
Inainte de servire, adaugati smantana si patrunjelul verde.

Lasă un răspuns