Gulii umplute cu mamaliga si branza de oi


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
200 g faina de malai,
150 g branza de oi,
1 cub de unt,
1 pahar de smantana,
1 legatura de patrunjel verde,
sare si piper,
6 gulii,
1 lingurita zahar,
100 g cascaval ras.
Mod de preparare:
Cureti guliile scobite, faci o mamaliga dupa reteta obisnuita, o lasi sa se raceasca putin, pui branza si o amesteci cu patrunjel tocat. Cu aceasta compozitie umpli guliile.
Pentru sos, pui untul in tigaie cu zaharul, adaugi sare si piper si apa (daca ai supa de carne ramasa, sosul va iesi mai picant), calesti putin compozitia, pui gulia si lasi sa fiarba.
Freci smantana cu apa ori cu supa, impreuna cu patrunjelul verde si o amesteci cu sosul in care ai pus gulia. Lasi sa mai dea un clocot. Servesti guliile cu cascaval ras deasupra.
Este o mancare potrivita atat pentru masa de pranz, cat si pentru cina.

Lasă un răspuns