Inghetata cu capsuni


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
300 g capsuni romanesti,
10 capsuni pentru servire si decor,
100 g smantana 15% grasime,
1 lingura de miere,
2 linguri sirop de agave,
un praf de sare,
1/2 lingurita amidon alimentar.
Mod de preparare:
Intr-un vas cu pereti inalti, pui capsunile curatate si spalate, impreuna cu smantana, mierea, siropul de agave, amidonul si un praf de sare. Compozitia o mixezi si o torni intr-un vas de inox pe care il introduci la congelator. Dupa prima ora, scoti vasul si spargi cristalele de gheata formate. Este indicat sa se repete acest procedeu de 2-3 ori. Inainte de a servi inghetata, scoti vasul din congelator si o lasi sa se topeasca usor, pentru a putea introduce clestele de inghetata.
O servesti alaturi de cateva bucati de capsuni si dupa preferinta, cu topping sau frisca.

Lasă un răspuns