Jumari cu legume verzi de vara


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 cani varza kale, fara nervuri, tocata,
5 oua mari,
5 albusuri mari de ou,
1/4 lingurita cumin macinat,
1/4 lingurita sare,
1/4 cana sunca slaba, tocata,
2 cepe verzi, curatate, tocate fin.
Preparare:
-Intr-o cratita mare cu apa sarata, clocotita, se opareste varza kale timp de 3-5 minute. Se scoate din apa si se scurge. Se clateste cu apa rece. Se scurge bine.
-Intr-un castron mare se bat albusurile cu ouale intregi, cuminul si sarea.
-Se unge o tigaie mare de teflon cu putin ulei. Se incinge la foc potrivit. Se adauga compozitia de oua. Se amesteca 2-3 minute, pana cand ouale incep sa se ingroase. Se adauga kale, sunca si ceapa verde. Se lasa in continuare pe foc circa 2-3 minute, amestecand din cand in cand, pana cand ouale jumari sunt gata.

Lasă un răspuns