Lasagna cu carne de vita


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
300 g foi lasagna.
Ingrediente pentru umpluta:
1 ou,
50 g pesmet,
250 g smantana,
100 g ceapa,
20 g usturoi,
o legatura de patrunjel,
250 g carne tocata de vita,
350 g cascaval ras,
20 g faina,
sos de rosii,
5 linguri unt,
1,5 l lapte.
Mod de preparare:
Am rumenit usturoiul si ceapa in ulei, apoi am adaugat sare, piper si carnea tocata. Am fiert 15 minute amestecand continuu. Dupa ce acest amestec s-a racit, am adaugat cascavalul ras si patrunjelul tocat. Separat, intr-o oala, am facut sosul bechamel din unt, faina si lapte. Am uns o tava cu unt si apoi cu putin bechamel, punand un rand de foi lasagna oparite, am uns cu bechamel, apoi cu umplutura, am stropit cu putina smantana, sos de rosii si cascaval ras, apoi un alt rand de foi si tot asa.
La sfarsit am pus bechamel un strat mai gros. Oul l-am batut, apoi peste el am adaugat pesmetul si am pus deasupra. Am dat la copt pentru cca 30-40 min.

Lasă un răspuns