Lasagna cu ciuperci


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 pachet de lasagna,
500 g ciuperci,
1 morcov,
2 cepe,
1 ardei capia,
100 g soia granule,
piper, sare,
2 lingurite de cimbru,
1 lingura de ulei de floarea-soarelui,
1 conserva de 400 g de rosii decojite,
busuioc proaspat sau uscat.
Mod de preparare:
Am dat prin masina de tocat morcovul, ardeiul, cepele si ciupercile. Le-am pus apoi intr-un bol mare, am adau­gat soia granule, cimbru, sare si piper. Am pus la incins uleiul intr-o tigaie mare si am calit compozitia de mai sus la foc potrivit, 5 minute. Am incins la 180 de grade. Am luat o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt. Am pus un strat de lasagna, apoi, cu ajutorul unei spatule, am intins jumatate din com­pozitia din tigaie. Am adaugat un alt strat de lasagna si cealalta ju­matate de compozitie, apoi am pus ultimul strat de lasagna. Am acoperit tava cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor aproximativ 40 de minute. Cu 10 minute inainte de a o scoate din cuptor am turnat peste ea rosiile pisate bine cu o furculita si amestecate cu busuioc.

Lasă un răspuns