Lasagne cu rosii si ciuperci


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
foi de lasagne uscate, fara fierbere,
ciuperci feliate,
rosii feliate,
mozzarella feliata,
busuioc tocat grob,
sos bechamel,
sare, piper,
ulei de masline.
Mod de preparare:
Stropiti ciupercile cu putin ulei de masline si le dati sub gratarul cuptorului, pornit pe functiunea grill, 5 minute, pentru a-si pastra aroma proaspata. Intre timp preparati sosul bechamel dintr-un cubulet de unt,
o lingura de faina, lapte, nucsoara, piper si sare.
Intr-un vas termorezistent turnati putin sos bechamel, un strat de foi, iar deasupra asezati felii de rosii,
mozarella, ciuperci, busuioc si stropiti cu sos bechamel.
Continuati in acelasi mod, folosind 4 straturi de foi. Peste ultima foaie puneti restul de sos, mozzarella, ciuperci si busuioc. Dati forma in cuptorul preincalzit la 190 – 200 grade Celsius, si lasati pana se rumeneste asa cum doriti. Mai lasati 10-15 minute la odihna inainte de servire.

Lasă un răspuns